Реклама във Facebook

Защо Adscreamer?

В студиото ни присъства екип с практичен опит в рекламната платформа на Facebook.  Можете да разчитате на нас в различните етапи от вашия маркетинг. С реклама във Facebook можем да увеличим вашите разпознаваемост на бранд, запитвания и продажби.

Процес“Фуния на продажбите“.

 • Фуния продажби Facebook Ads

Увеличение на популярността на бранда.

 • Увеличете популярността на вашия бранд

Генериране на коментари и разглеждания.

 • Коментари и разглеждания

Реализации и ангажираност.

 • реализации и ангажираност

Увеличете клиентската лоялност.

 • Увеличете клиентската лоялност

Създайте групи и ангажирайте.

 • Създайте групи и ангажирайте.

Разширете бизнес си на нови пазари.

 • Нови пазари

Работете със специализирано студио.

 • Специализирано студио

Рекламно послание и криейтив.

Голямото разнообразие от рекламни формати във Facebook Ads са подходящи за различни цели. Затова е важно създаването на креативно съдържание, изцяло съгласувано с интересите на аудиторията на съответния бизнес.

Персонално обслужване с гаранция за качество!

Базираме поведението си на коректност и дългосрочни отношения. Мислим в детайл, разбирайки целите, които са пред вашия бизнес.

Управление на Facebook Ads процес.

Рекламно проучване Adscreamer

РЕКЛАМНО ПРОУЧВАНЕ, ПЛАНИРАНЕ и АНАЛИЗ

Бизнес цели

Започваме целия процес с внимателно разбиране на бизнес модела Ви. Проучваме и сравняваме вашето уникалното предложение за продажба ( UPS ) и описание на профила на клиентите ви (user/buyer personas). Маркираме каналите на реализация. Поставяме реални цели и послания на кампанията.

Преглед на страници

В самото начало правим преглед на вашите Facebook page, Facebook Audience Insights и данни от Google Analytics за вашия уеб сайт. Така  маркираме потенциални възможности и пропуски.

Проучване на конкуренти

Проучваме вашите конкуренти във Facebook, както и присъствие и активности в Google.

Одит на акаунт

Ако вече имате акаунт във Facebook Ads, преглеждаме го, за да идентифицираме бъдещи възможности, пропуски за растеж и печалба. След това описваме дългосрочен план на работа.
Ако нямате Facebook Ads акаунт, създаваме план за създаване и настройка на такъв.

Конфигуриране на акаунт Facebook

СЪЗДАВАНЕ И КОНФИГУРИРАНЕ НА АКАУНТ

Изследване на аудиторията

Използваме Facebook Audience Insights и Google Display Planner. С тях ние разбираме повече за потребителите на уебсайта ви, като демография, интереси и посетени уебсайтове.

Структура на акаунта

Организираме вашия рекламен акаунт във Facebook Ads използвайки историята на вашите резултати, бизнес цели и нашия опит. Създаваме кампании, използвайки функции за релевантно таргетиране,  автоматизирани отговори в месинджър, популяризиране на бранда и др.

Настройки на Facebook Ads

Конфигурираме кампаниите във Facebook с географско насочване, персонализирано послание, разумна бид стратегия. Идеята ни е да предложим решение, което най-добре отговаря на вашия бизнес и рекламна цел.

Измерване на резултати Adscreamer

ПРОСЛЕДЯВАНЕ И ИЗМЕРВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

Facebook Pixel Conversions

Инсталираме и използваме Facebook Pixel Conversions за проследяване на резултати на уебсайт, запитвания и продажби. Използва ме го и за последващо ремаркетиране.

Google Analytics

Сравняване на резултатите на кампаниите в Google Analytics.
Секцията Conversions на Google Analytics предоставя възможност да разберем поведението на потребителите и какво се случва, когато някой напусне Facebook, за да посети уебсайта ви. Анализираме има ли нужда от промяна на съдържание или UX.

Рекламно послание и криейтив

Комбинираме творчески и аналитични умения за писане и проектиране на красиво, уникално и завладяващо рекламно послание и дизайн. Създаваме Ad Copy & Creative, за да тестваме кои рекламни текстове от вашия бизнес, реагират най-добре на вашите настоящи и бъдещи клиенти.

Управление и оптимизация Adscreamer

УПРАВЛЕНИЕ, ТЕСТИНГ И ОПТИМИЗАЦИЯ

Bid & Budget Management

Оптимизираме и управляваме рекламата във Facebook Ads, така че областите с най-добра възвръщаемост на рекламата, да харчат най-много бюджет.
Управляваме цели, като цена на придобиване (CPA), възвръщаемост на разходите за реклама (ROAS), цел популяризиране на бранда и др.

Ad testing

Правим вариант на тестова реклама спрямо още 1-2 варианта, за да получим най-добрата комбинация от CTR, Conversion rate (процент на реализация) и conversions per impression (реализации на импресия).

Campaign Expansion

Важен приоритет е разширяването на кампанията. Целта е постигане на повече обхват и осигуряване на по-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Instagram

Насочването на реклами във Facebook към платформата Instagram. Използва се Audience Network на Facebook.

Таргетиране във Facebook Ads.

Facebook Ads е една от най-атрактивните рекламни платформи с милиарди посетители. Позволява ни да таргетираме конкретна аудитория, да популяризираме бранда си с голямо разнообразие от формати. Като специализирана агенция ние ви помагаме да извлечете максимума от рекламата във Facebook.

Facebook придоби Instagram преди няколко години, давайки възможност за реклама в нея. Таргетирането на хора на база демографски данни като възраст, пол, статус на връзката, местоположение, образование, работно място и други е отлична възможност за вашия бизнес. Видеоклиповете в Instagram може да се използват за интеракция с интересно съдържание, представяне на нов продукт или популяризиране на бранд.

Ремаркетинг във Facebook чрез Custom Audiences е чудесно място да започнете! Популяризирайте бранда си във Facebook, като същевременно карате хората отново към вашия уебсайт. Започнете от дъното на рекламната си фуния, като монетизирате съществуващия трафик на уебсайта.
Ремаркетингът във Facebook с помощта на Custom Audiences е мощен инструмент с който да подсетите потребителите за вас и да ги насочите отново на вашия сайт

Ремаркетинг списъкът с клиенти на Facebook позволява на рекламодателите да използват маркетинговата си база данни от контакти. Таргетирането се постига чрез използване на хеширани имейл адреси, телефонни номера, идентификационни номера на потребителите на Facebook.

Lookalike аудитории са начин да достигнете до нови хора, които са по-склонни да се интересуват от вашата компания, тъй като са подобни характеристики на съществуващите Ви клиенти. Lookalikes аудиториите могат да бъдат по-ефективни за достигане до по-ниското ниво в маркетинговата фуния.

Ре-таргетиране посетители, които вече са клиенти. Целта е да ги ангажираме със специални предложения, лоялни програми (up-sales programs).

Interests метриките са това което описва потребителите на Facebook, какво харесват във и извън платформата. Facebook IQ са анонимни обобщени данни от потребителски и рекламни статистики, базирани на два милиарда души.

   Таргетиране на база демографски данни като възраст, пол, статус на връзката, местоположение, образование, работно място и други.

Споделете мнението си първи с нас.

Нужда от полезна информация?

Запишете се сега!


  Имате нужда

  да обсъдим възможност?