Оптимизация на сайт

Защо Adscreamer?

Подобрете Вашата видимост и оптимизация на сайт с един от най-сладките инструменти в онлайн маркетинга SEO ( оптимизация на търсачките).

ПЪРВА ФАЗА

№ 1

Проучване на клиентско и конкурентно поведение

№ 2

Одит на сайт

№ 3

Анализ на ключови думи

№ 4

Onsite оптимизация на сайт.

ВТОРА ФАЗА

№ 5

Създаване на съдържание

№ 6

Link building

№ 7

Структуриране на данни / schema markup

№ 8

Социални медии за подпомагане на стратегията

Висококвалифицирани SEO специалисти.

Имаме аналитичен подход към нашата работа. Нашите цели и стратегии са изградени върху твърди данни, така че да можем да създадем възможно най-ефективните, ориентирани към резултатите кампании.

Персонално обслужване с гаранция за качество!

Мислим в детайл и в перспектива. Спазваме основни правила. Резултатът при подобряване видимостта на търсачките е увеличен трафик, увеличен брой на реализации, повече продажби и повече запитвания.

Управление на SEO процес.

Проучване и процес Adscreamer

-ФАЗА 1-

РЕКЛАМНО ПРОУЧВАНЕ, ПЛАНИРАНЕ и АНАЛИЗ

Консултация с клиент

Adscreamer ще се консултира с вас, за да разбере вашия бизнес,  продукти и услуги, целева демография, всякакви предишни или настоящи стратегии, настояща бранд стратегия, визия за бъдещето и др. Ще направим пълен преглед на проблемите около уебсайта и ключовите маркетингови цели на бизнеса за следващата година.

Настройване на инструменти
 1. Google Analytics
 2. Google Tag Manager
 3. Google Search Console
 4. Mouse flow / Hotjar
 5. Yandex metrics
 6. Uptime Robot
Проучване на конкурентите

SEO е прозрачна наука. Това означава, че нашият екип може да разгледа всеки уебсайт и да определи защо той се класира по-високо или по-ниско от друг, насочен към същите ключови думи в търсачките.

Adscreamer  ще направи  проучвания на конкуренти във вашата индустрия, като идентифицира кой в момента заема целевата позиция по ключови търсения и ще обясни какви действия са нужни, за да подобрим видимостта. 

Проучване на потребителите

Използваме данните, получени през първите два етапа, за да проучим как целевият потребител търси онлайн продукти или услуги.

Оптимизация на сайт от Adscreamer

-ФАЗА 1-

 АНАЛИЗ НА БИЗНЕС МОДЕЛА И САЙТА

Одит на сайта

Ще извършим цялостен одит на сайта, за да идентифицираме налични проблеми, области за подобрение. По този начин ще направим коректен план за оптимизация.

Изследване и анализ на ключови думи

Adscreamer ще анализира данните, получени през първите етапи на работа, включващи трафик, намерение за търсене и уместност. Ще съставим списък с ключови думи, които ще използваме за наблюдение на резултатите по време на кампания и заложени ключови цели (KPI).

Архитектурата на сайта

Преглед на архитектурата на сайта и потребителското изживяване ( UX ).
Ако е необходимо, Adscreamer ще направи препоръки за подобрения по архитектурата на уебсайта и UX, които влияят на степента на конверсии.

Onsite оптимизация Adscreamer

-ФАЗА 1-

РАБОТА ПО ONSITE ОПТИМИЗАЦИЯ

ONSITE ОПТИМИЗАЦИЯ

Базови точки.

 1. Внедряване на нова информационна архитектура
 2. Оптимизация на мета данни
 3. Вътрешна оптимизация на анкор текст
 4. Alt таг оптимизация
 5. Канонични тагове (проверка, внедряване или премахване)
 6. Разумно внедряване на robots.txt
 7. Изпълнение на 301 пренасочвания
 8. Коригиране на 404 грешки
 9. Sitemap оптимизация
 10. Коригиране на други грешки констатирани в Search Console, като проблеми със съвместимостта на мобилни устройства, бавно зареждане и други.
Премахване на дублирано съдържание

Премахване на дублирано съдържание. Adscreamer ще премахнете всяко дублирано съдържание от сайта.

Анализ на външна линк маса

Adscreamer ще анализира външните линкове за наличие на спам връзки. Откритата спам връзка ще бъде премахната или деактивирана.

В съответствие с актуализацията Penguin 4.0, Google вече игнорира спам връзката, просто отнема всички фактори за класиране, които може да са допринесли.

Анализ на вътр. линк маса

Ще направим преглед на вътрешната линк структура на сайта, за да гарантираме, че линк връзките се линкват към страници с висок приоритет и да ограничим количеството линкове към страници с нисък приоритет.

Google My Business

Adscreamer ще ви помогне с профила Google My Business, като гарантира, че е оптимизиран и актуален.

ИЗГРАЖДАНЕ НА АВТОРИТЕТ Adscreamer

-ФАЗА 2-

ИЗГРАЖДАНЕ НА АВТОРИТЕТ НА ДОМЕЙНА

Link building

Изграждането на добра link building концепция е нишова форма на онлайн PR и е решаваща SEO стратегия. Изграждането й е процес на правилен подход, с което Adscreamer се отличава.

Създаване на съдържание

Adscreamer може да осигури интересно и информационно съдържание за сайта на клиента.

Социални медии

Adscreamer може да препоръча малка кампания в социалните мрежи, която да подкрепи директно вашата маркетингова стратегия за органично търсене.

Структурирани данни

Описание на структурирани данни и / или схематично маркиране в целия сайт. Пример за описание: review schema, local business schema, service schema to ordered lists, same-as schema, product schema, breadcrumb schema и други. Това ще подпомогне да се появяват в така наречените rich answers/rich snippets.

Ongoing аналитичен преглед

Adscreamer внимателно ще следи представянето на вашия сайт. Нашият подробен подход към данните ни позволява да откриваме финни промени в поведението на търсенията на вашия сайт, като при необходимост ни дава възможност да адаптираме процеса.

Конверсии и UX

Оптимизация на процента на конверсиите и потребителско преживяване (CRO, UX ). С цел да надграждаме и подобряваме резултатите, Adscreamer ще използва Google Tag Manager и други форми за проследяване на събития и трафик, за да подобрим способността на сайта да конвертира посетители в запитвания, продажби, клиенти.
Стремим се да разбираме нуждите на клиента във всеки етап на фунията и да предлагаме релевантно съдържание с цел да конвертира по-добре. Ако се искате да научите повече за нашите услуги за дигитален маркетинг, не се колебайте да се свържете с нас. Имаме много за споделяне. Каквото и да търсите, ако това е свързано с органичното търсене, тогава ни уведомете. Ще се радваме да се чуем с вас! Поздрави от  Adscremer!

Споделете мнението си първи с нас.

Нужда от полезна информация?

Запишете се сега!


  Имате нужда

  да обсъдим възможност?